неділю, 6 грудня 2015 р.

Запрошую до розмови!

Україна відновила свій підпис під Римським протоколом. Чи не суперечить це Конституції України?

1 коментар:

  1. Вибачай, Вітя! Я мало що можу сказати про війни. Навряд чи сьогодні якусь війну можна назвати справедливою.
    Проте першу Всесвітню Війну зі злом розпочав на Небі Сам Творець. Адже сатана чітко розуміє, що проти Творця він як мікроб. Тому він, користуючись добротою Всевишнього, займався «терором» всесвіту. Але відкритої війни проти Бога ворог не вів. І на Землі часто Саваот (Керівник небесних воїнств) посилав ізраїльський народ знищити певний народ, який перетнув межу беззаконня.
    Господь допомагав отримати перемогу Англії та Олександру Невському у війнах проти об’єднаних військ Європи. Також у війні за незалежність добровольчі війська Сполучених Штатів отримали перемогу над непереможною та більшою за чисельністю армією Англії.
    Те саме ми бачимо і в історії сучасного Ізраїлю (війни проти Єгипту, Сирії тощо ). Сьогодні Ізраїль – маленька країна, яка оточена великими ворожими країнами. Проте всі війни із цими велетнями Ізраїль виграє! Навіть ракети ХАМАС несподівано змінюють напрямок та падають в море! Були війни, в яких не загинув жодний ізраїльтянин! Коли стародавній Ізраїль був вірний Богові, то отримував перемогу над арміями, які були більшими за чисельністю в сотні разів! А коли євреї не слухались Творця всесвіту - тоді їх брали у полон вавилоняни, ассірійці, римляни, німці…
    Ленін та Сталін називали себе особистими ворогами Бога. Проте характерно, що після розпусти жовтневої революції саме вони ввели моральний кодекс. Також більшість принципів та гасел в Радянському Союзі були запозичені з Біблії! І вже на початку Великої Вітчизняної війни головний лікар Німеччини був вражений тим, що майже всі дівчата з СРСР віком до 20 років були незайманими. Він закликав Гітлера негайно розпочати мирні перемови із Радянським Союзом, оскільки перемогти народ із такою високою мораллю неможливо в принципі!
    Варто знати пророцтва Біблії! Якби Наполеон та Гітлер вірили Біблії – вони б ніколи не починали своїх війн. Адже Книга книг ясно попередила, що Європа ніколи не буде об’єднана в єдину державу!
    Вибачай, але на мою думку: Римський протокол, ЄС, НАТО – це все демагогія (тобто чергова брехня)! Це так, якщо коротко…

    ВідповістиВидалити